ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
milkyway
Rozšířená podpora zabezpečení pro Joomla! 3

Rozšířená podpora zabezpečení pro Joomla! 3

Dnes je Joomle osmnáct let a jsou to také již dva roky od vydání Joomla! 4 a konec oficiální podpory od Joomla! Volunteer Community pro Joomla! 3.

Všem, kteří se podíleli na vývoji, údržbě a dalším rozvoji Joomla! 3, patří obrovské díky za jejich odvedenou práci. Byla to dlouhá, úžasná a velmi produktivní cesta.

Pokud stále používáte Joomla! 3 i v době uveřejnění tohoto článku, budete mít ve svých stránkách v administraci upozornění, které zní: Podpora pro Vaši verzi Joomla! 3.10 skončila. Migrujte na Joomla! 4 co nejdříve.

Ne každý může i v současné době stále přejít na Joomla! 4, neboť v systému používá kriticky důležité rozšíření, anebo má rozsáhlé úpravy, které mu to v současné chvíli neumožňují.

Na jedné straně vývojový tým jako projekt chce, aby co nejvíce webů na Joomla! přešel na novou verzi Joomla! 4 a do budoucna Joomla! 5, ale nechtějí nechat ty, kteří stále nemohou přejít, bez podpory.

Proto vznikla možnost komerční podpory, kdy si můžete pro svůj Joomla! 3 web zajistit prodlouženou dlouhodobou podporu (eLTS), podrobnosti najdete na stránkách projektu: https://elts.joomla.org/

Potřebuji eLTS?

Pokud si nejste jisti, zda-li potřebujete eLTS podporu a můžete přejít na Joomla! 4, ozvěte se nám, rádi Vám pomůžeme. Umíme provést upgrade většiny webů na nejnovější Joomla! i s možností dalšího rozvoje.

Napište nám

Rychlý a pohodlný způsob, jak nás kontaktovat, je použít kontaktní formulář, viz níže.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google ochrana soukromí a smluvní podmínky

Související články